VR escape room er som et vanlig escape room, bortsett fra at du går inn i en virtuell verden. Spillerne skal på samme måte som i et tradisjonelt escape room samarbeide, og finne veien, ut ved å løse forskjellige puslespill og gåter.

 

Vi bruker erstatnings skum i PU skinn på våre VR Briller. Disse blir vasket med antibakterielle våtservietter mellom hver kunde. Våtserviettene er alkoholfrie, allergivennlige og uten lukt.

Det står også antibac tilgjengelig i vårt lokale.

Reservasjoner må bookes på forhånd. Fyll ut skjemaet eller send oss en e-post, så kontakter vi deg vedrørende din forespørsel. Dette er ikke en bekreftet bestilling, men en forespørsel om ønsket spilletid. Vi tar forbehold om tilgjengelighet.

Du betaler med kort når du kommer

Anbefalt aldersgrense for å spille VR er 12 år, men vi tar i mot yngre barn også i følge med voksne. Barn under 13 år må være i følge med en voksen.

Vi forbeholder oss retten til å bortvise personer fra lokalet, dersom instrukser og regler ikke blir fulgt. Tap av spilletid vil da ikke bli refundert.

Vi følger regler for aldersgrenser på spill hos barn/ungdom.

Noen kan bli uvel av å spille VR fordi øynene forteller hjernen at du beveger deg, mens kroppen sitter eller står stille. Dette kan føre til at du blir kvalm, svimmel eller får hodepine. I noen av spillene våre kan du teleportere deg rundt, noe som minsker sjansen for å bli dårlig. Vi kan dessverre ikke garantere hvordan den enkelte vil reagere.

Hvis du står fast når du spiller VR escaperoom kan du få hint i spillet, eller vi kan hjelpe deg gjennom chat funksjonen.

Har du andre spørsmål som du ikke har fått svar på her, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Lukk meny